Vertaistukitoiminta

Vertaistukea laulellen – laula kanssain

Kokoonnumme Aila Kuokkasen kitarasäestyksen johdolla kerran kuukaudessa torstaipäivänä yhteiseen laulupäivään Reumayhdistyksen neuvotteluhuoneeseen Kilpisenkatu 18, 40100 Jyväskylä. Mukana Reuma-, Luusto- ja Selkäyhdistysten jäseniä. Kokoontumisten aikataulut ja lisätietoa löydät tapahtumistamme.

Tule virkistäytymään kanssamme!

Vertaistukipuhelin

Vertaistukemme tarjoaa luottamuksellista keskustelua ja ohjausta vertaistukihenkilön kanssa. Soita rohkeasti vertaistukipuhelimeen Suville puh. 044 757 7636.

Selkäydinstimulaattorin vertaistuki

Vertaistukija Jussi Ristonmaalle voi soittaa klo 9.00-21.00 välisenä aikana puh. 0440 883 233

Selkäneuvonta

Selkäneuvonta on yksilöllistä tutkimusta, itsehoito-ohjausta ja ohjausta jatkotutkimukseen, hoitoihin tai kuntoutukseen.

Yhdistyksemme selkäneuvoja on fysioterapeutti Sinikka Kilpikoski, Vaajakoski, puh. 0400 242 481.

%d bloggaajaa tykkää tästä: